Institutionen der Universität Bayreuth
Lehrstuhl Bioanalytik und Lebensmittelanalytik

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Anzahl der Einträge auf dieser Ebene: 4.

2023

Wittek, Oliver ; Römpp, Andreas:
Autofocusing MALDI MS imaging of processed food exemplified by the contaminant acrylamide in German gingerbread.
In: Scientific Reports. Bd. 13 (2023) Heft 1 . - 5400.
ISSN 2045-2322
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1038/s41598-023-32004-w

2022

Schirmer, Elisabeth ; Ritschar, Sven ; Ochs, Matthias ; Laforsch, Christian ; Schuster, Stefan ; Römpp, Andreas:
MALDI mass spectrometry imaging workflow for the aquatic model organisms Danio rerio and Daphnia magna.
In: Scientific Reports. Bd. 12 (2022) Heft 1 . - No. 7288.
ISSN 2045-2322
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1038/s41598-022-09659-y

2021

Treu, Axel ; Römpp, Andreas:
Matrix ions as internal standard for high mass accuracy MALDI mass spectrometry imaging.
In: Rapid Communications in Mass Spectrometry. Bd. 35 (20 April 2021) Heft 16 . - No. e9110.
ISSN 1097-0231
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/rcm.9110

Malhis, Marwa:
Selection and characterization of D-enantiomeric peptides for the investigation of options for therapy and diagnosis of Alzheimer’s disease.
Bayreuth , 2021 . - XI,103 S.
( Dissertation, 2021 , Universität Bayreuth, Fakultät für Biologie, Chemie und Geowissenschaften)

Diese Liste wurde am Thu Mar 28 01:05:00 2024 CET generiert.
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