Veröffentlichungen "Mahler, Vera"
Springe zu: Artikel in einer Zeitschrift Anzahl der Einträge: 4. Artikel in einer Zeitschrift
Hendrich, Julian ; Wangorsch, Andrea ; Rödel, Katharina ; Jacob, Thessa ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Allergenicity and IgE Recognition of New Dau c 1 Allergens from Carrot. In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 67 (2023) Heft 3 . - No. 2200421. ISSN 1613-4133 DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202200421
Jacob, Thessa ; Wangorsch, Andrea ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
A Novel Isoallergen Dau c 1.0401 in Carrot : Stability, Allergenicity, and Comparison with Other Isoallergens. In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 65 (2021) Heft 7 . - No. 2001110. ISSN 1613-4133 DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202001110
Jacob, Thessa ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Wangorsch, Andrea ; Kring, Carolin ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Food Processing does not Abolish the Allergenicity of the Carrot Allergen Dau c 1 : Influence of pH, Temperature and the Food Matrix. In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 64 (Juli 2020) Heft 18 . - No. 2000334. - 11 S. ISSN 1613-4133 DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202000334
Jacob, Thessa ; Seutter von Loetzen, Christian ; Reuter, Andreas ; Lacher, Ulrike ; Schiller, Dirk ; Schobert, Rainer ; Mahler, Vera ; Vieths, Stefan ; Rösch, Paul ; Schweimer, Kristian ; Wöhrl, Birgitta M.:
Identification of a natural ligand of the hazel allergen Cor a 1. In: Scientific Reports. Bd. 9 (18 Juni 2019) . - No. 8714. ISSN 2045-2322 DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1038/s41598-019-44999-2 |