Veröffentlichungen "Mahler, Vera"

Eine Ebene nach oben ...
Exportieren als [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Gruppieren nach: Publikationsform | Jahr | Keine Gruppierung
Anzahl der Einträge: 4.

Artikel in einer Zeitschrift

file
Hendrich, Julian ; Wangorsch, Andrea ; Rödel, Katharina ; Jacob, Thessa ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Allergenicity and IgE Recognition of New Dau c 1 Allergens from Carrot.
In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 67 (2023) Heft 3 . - No. 2200421.
ISSN 1613-4133
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202200421

file
Jacob, Thessa ; Wangorsch, Andrea ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
A Novel Isoallergen Dau c 1.0401 in Carrot : Stability, Allergenicity, and Comparison with Other Isoallergens.
In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 65 (2021) Heft 7 . - No. 2001110.
ISSN 1613-4133
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202001110

file
Jacob, Thessa ; Vogel, Lothar ; Reuter, Andreas ; Wangorsch, Andrea ; Kring, Carolin ; Mahler, Vera ; Wöhrl, Birgitta M.:
Food Processing does not Abolish the Allergenicity of the Carrot Allergen Dau c 1 : Influence of pH, Temperature and the Food Matrix.
In: Molecular Nutrition & Food Research. Bd. 64 (Juli 2020) Heft 18 . - No. 2000334. - 11 S.
ISSN 1613-4133
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1002/mnfr.202000334

file
Jacob, Thessa ; Seutter von Loetzen, Christian ; Reuter, Andreas ; Lacher, Ulrike ; Schiller, Dirk ; Schobert, Rainer ; Mahler, Vera ; Vieths, Stefan ; Rösch, Paul ; Schweimer, Kristian ; Wöhrl, Birgitta M.:
Identification of a natural ligand of the hazel allergen Cor a 1.
In: Scientific Reports. Bd. 9 (18 Juni 2019) . - No. 8714.
ISSN 2045-2322
DOI der Verlagsversion: https://doi.org/10.1038/s41598-019-44999-2

Diese Liste wurde am Thu Nov 21 01:16:17 2024 CET generiert.
[Zum Seitenanfang]